Mechanisatie

Achtergrond 415 x bekeken

Ook Pöttinger sluit zich aan bij CCI

Het aantal fabrikanten van landbouwmachines dat samenwerkt op het gebied van Isobus, neemt gestaag toe. Ook Pöttinger maakt nu bekend deel te gaan nemen aan de overkoepelende Isobus-organisatie CCI.

Naast de fabrikanten Amazone, Grimme, Krone, Kuhn, Lemken en Rauch trad onlangs ook machinefabriek Ludwig Bergmann GmbH toe tot de overkoepelende Isobus-organisatie CCI. Pöttinger komt daar nu als achtste fabrikant bij. De fabrikanten werken samen aan de ontwikkeling van nieuwe Isobus-software en -terminals. De CCI-terminals zijn universeel inzetbaar en dus niet meer merkafhankelijk. Ook gebruiken de aangesloten fabrikanten allemaal dezelfde bedieningsstructuur en symbolen. Hierdoor moet het in de praktijk eenvoudiger worden om de verschillende machines te bedienen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.