Mechanisatie

Achtergrond 368 x bekeken 1 reactie

McCormick G-max-trekkers voor export

Trekkerfabrikant Argo komt met een nieuwe McCormick G-max-serie. De trekker is geruisloos op de markt gebracht zonder echte introductie en heeft ook nog niet op beurzen gestaan.

De McCormick G-max is wat betreft ontwerp gelijk aan de blauwe Landini Landpower-modellen. De serie bestaat uit de G115 Max, G130 Max en de G160 Max met motorvermogens van 81 tot 122 kW (110 tot 166 pk). De zescilindermotoren in deze McCormicks komen van Perkins. De trekkers zijn bedoeld voor export naar landen buiten de Europese Unie en voldoen daarom niet aan de Tier III emissie-eisen. De G-serie is alleen leverbaar in de minst uitgebreide Techno-uitvoering, zonder geveerde vooras en met een 18 versnellingen tellende omkeerbak.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    dick

    Het had zo'n mooi merk kunnen zijn/worden. Mccormick stond/staat voor betrouwbare robuuste duitse trekkers, niet voor rood gespoten italiaanse landini troep!

Of registreer je om te kunnen reageren.