Mechanisatie

Achtergrond 421 x bekeken

Massey Ferguson presenteert nieuwe smalspoortrekker

Als uitbreiding op de bestaande MF 3600A-serie presenteert Massey Ferguson op de Innov-Agri in Outarville (Fr.) vier nieuwe uitvoeringen binnen de reeks. Alle modellen halen hun vermogen uit een 3-cilinder SisuDiesel-motor, die voldoet aan de Tier III-normen.

De vier typen trekkers hebben motorvermogens variërend van 51kW (69 pk) tot 74 kW (100 pk) volgens ISO14396-norm. Naast de al bestaande A-uitvoering (standaard) wordt de 3600-serie leverbaar in smalspoor, semi-smalspoor en een extra lage Ground Effect (GE) uitvoering.

De nieuwe modellen zijn in samenwerking met Agritalia ontwikkeld. Ze vervangen zowel de huidige MF 3400-serie als de MF 2400 Utility. Massey Ferguson-importeur Mechatrac verwacht de modellen vanaf eind oktober te kunnen leveren.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.