Mechanisatie

Achtergrond 334 x bekeken 1 reactie

Complete trekkerlijn Kubota

Kubota wil groeien. Ook in Nederland. Vandaar dat importeur De Vor in Achterveld (U.) nu start met de verkoop van een complete lijn Kubota-landbouwtrekkers in Nederland. Deze lijn vormt een aanvulling op het al lopende Kubota-gamma aan compacttrekkers, gazonmaaiers en terreinwagentjes.

De landbouwtrekker-lijn omvat diverse series en modellen:
• De M40-serie met motorvermogens van 66 tot 97 pk, verspreid over 4 modellen
• De M108S standaardtrekker met een motorvermogen van 108 pk
• De M128X met een motorvermogen van 128 pk.
• Een laag cabriomodel van 95 pk
• Drie smalspoortypen van 66 tot 88 pk

Sommige Kubota-modellen zijn elders al langer op de markt, maar De Vor heeft tot nu toe de handel afgehouden, omdat ze wil starten met een volledig gamma. Nu is de tijd daar. 10 dealers zijn al bekend en De Vor is nog bezig met nog 20 andere dealers. Vooral in het smalspoor- en landbouwsegment wil De Vor markt winnen. Het voorlopige doel is 7-8 procent marktaandeel in het segment tot 130 pk.
Meer over Kubota is te lezen in het komende nummer van Trekker & Werktuig.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    bouwer

    Ik ben op zoek naar een dealer voor de kubota compacttractor plus toebehoren in de buurt van den haag

Of registreer je om te kunnen reageren.