Mechanisatie

Achtergrond 253 x bekeken

Agritechnica komt eraan (3)

Vanaf dinsdag zal de beurs voor het grote publiek open gaan. Het zal zeker de moeite waard worden.

Waarom? Simpel. Er is al veel nieuws naar buiten gebracht, maar we verwachten zeker dat er onbekende zaken zullen staan. Zo zouden er ook nieuwe Massey Ferguson trekkers staan met een zes traps powershift in het 147 kW (200 pk) segment. Afwachten dus.

Behalve de reeds getoonde nieuwe trekkers bij Case New Holland, Fendt, JCB hebben we deze week enkele primeurs. Zo staat deze week de nieuwe Valtra N-serie in Boerderij en hebben we hier de eerste foto’s van de nieuwe Deutz-Fahr Agrotron 180.7 trekker. Laatste heeft een relatief laag eigen gewicht in relatie tot het motorvermogen van 134 kW(182 pk). Het wordt zogezegd het kleinere broertje van de Agrotrons 215/265.

De Agrotron 180.7 zal standaard geleverd worden in de zogenoemde Profiline-uitvoering. Dat betekent standaard met éénhendelbediening (voor transmissie, hef en hydrauliek), loadsensing hydraulieksysteem met elektronische bediening en literinstelling, Comfortip kopakkermanagement, schakelautomatiek voor de powershift en automatische klimaatregeling in de cabine. Ook kunnen 42 inch achterwielen gemonteerd worden. De Agrotron 180.7 dicht hiermee het ‘vermogensgat’ dat er nog was tussen de Agrotron 165.7 en de Agrotron 215.

Weet iemand of er nog meer nieuws aankomt, reageer dan.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.