Mechanisatie

Achtergrond 161 x bekeken

Agritechnica komt eraan (1)

De Agritechnica komt eraan. En dat is te merken.

Het nieuws dat fabrikanten het liefst willen bewaren tot de eerste dag van de Agritechnica, vliegt toch al her en der het internet op.

Dus nu al beelden van de nieuwe Case-IH Magnum-serie en de nieuwe New Holland TG (de T8000)-serie. Diverse foto’s doken op in Denemarken en in Engeland. Beide trekkerseries worden in dezelfde fabriek gemaakt in de Verenigde Staten.

Details van de Case New Holland-series: de nieuwe trekkerseries hebben nu een motor die voldoet aan de Tier III emissie-eisen en zullen optioneel leverbaar zijn met een 50 kilometer per uur-transmissie en een geveerde vooras. De motorvermogens van de nieuwe Magnum-serie gaan van 202 tot 254 kW (257 tot 345 pk). Die van de nieuwe New Holland T8000-serie gaan van 182 tot 223 kW (248 tot 303 pk).

Klik hier voor enkele extra beelden van deze nieuwe zware jongens

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.