Mechanisatie

Achtergrond 226 x bekeken

Steyr 9000 Multi Trac

De nieuwe serie kent drie modellen.

Steyr vernieuwt zijn 9000M trekkerserie. De drie modellen uit deze serie dragen voortaan de toevoeging MT, wat staat voor “Multi-Trac”. Belangrijkste kenmerken zijn de schakeling met Multi Controller, gesynchroniseerde omkeerschakeling en meer cabinecomfort.

Met 16 versnellingen vooruit en 8 achteruit, is opbouw van de bak onveranderd. Nieuw is de Multicontroller bedieningshandgreep bovenop de versnellingshendel. Daarin zijn hydrauliekfuncties en de tweetraps hoog-laag opgenomen. Nieuw is ook de gesynchroniseerde omkeerschakeling met een hendel linksonder het stuur. De cabine biedt meer comfort met onder andere een dakvenster.

Foto

Trekker & Werktuig

Of registreer je om te kunnen reageren.