AgroTechniek Holland 2014

AgroTechniek Holland is Nederlands grootse landbouwevenement. De derde editie van dit evenement vindt plaats van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september 2014 in Biddinghuizen. Ook dit jaar is Boerderij aanwezig. In de interactieve 'Boerderij barn' worden workshops gegeven, kunt u op de foto met Opa en vindt u kluisjes en laadstations voor uw telefoon. 

Mini-workshop: uw dashboard op maat
Ieder uur verzorgt Boerderij een mini workshop Boerderij op Maat. In een korte sessie van slechts een kwartier, maakt u kennis met Boerderij op Maat en ontdekt u de vele mogelijkheden.Kom langs op onze stand (V01) en schrijf u in! 

100 kluisjes, gratis beschikbaar 
In onze Boerderij stand (V01) hebben we 100 kluisjes, gratis beschikbaar. Zo kunt u uw spullen veilig opbergen tijdens uw beursbezoek. Bezoek de Boerderij stand om gebruik te maken van de kluisjes. 

In 30 minuten gemakkelijk uw smartphone opladen
Tijdens Agrotechniek Holland 2014 kunt u uw telefoon op de stand (V01) van Boerderij opladen. En als u er toch bent kunt u gelijk uw spullen opbergen in één van onze lockers. Wel zo handig. 

Attentie voor abonnees
Abonnees ontvangen op vertoon van bijbehorende brief een Boerderij op Maat microvezeldoekje voor tablet of smartphone. De attentie is op te halen in de Boerderij stand (standnummer V01).

Speciaal voor Boerderij abonnees: Win kaarten voor AgroTechniek Holland 2014
Vul voor 2 september a.s. onderstaand formulier in en maak kans op gratis kaarten t.w.v. €39.95.

Meedoen