Home

Nieuws 1427 x bekeken 1 reactie

SGP: rustige landbouwbegroting

Den Haag - "Een rustige begroting met weinig nieuwe dingen en zonder gekke dingen", zo beoordeelt SGP-Kamerlid Elbert Dijkgraaf de begrotingsvoorstellen van de bewindslieden van Economische Zaken.

Dijkgraaf maakt zich wel zorgen over de financiering van het agrarisch onderwijs. Wageningen Universiteit heeft in het verleden (toen er sprake was van dalende studentenaantallen) met het ministerie afgesproken dat de bijdrage van het ministerie nooit meer dan 2 procent zou toe- of afnemen. Nu de studentenaantallen hard stijgen brengt die afspraak de universiteit in problemen. "Wellicht moeten we van die afspraak af", zegt Dijkgraaf. De SGP ziet in de begroting wel mogelijkheden voor innovatieve  ondernemers om te investering in duurzaamheid.

Eén reactie

 • Ishtar

  SGP wil van gemaakte afspraken af, dat wordt lachen......
  Zal wel weer flink uit de hand lopen met die mannenbroeders....
  Netzoals ze uit eigenbelang een christelijke partij in NL ooit oprichten, uit eigen belang en eigen inzicht, en dus 1 van de duizendenden interpreaties van 1 bron werden van hun bekrompen mindsetup.
  En dan ineens was er de interpretatie dat vrouwen niet gelijk waren.
  Deze partij hoort niet in de politiek, alleen met carnaval heeft het een bestaansrecht.

Of registreer je om te kunnen reageren.