Home

Nieuws 549 x bekeken

Toestemming EU voor joint-venture Cargill en SPC

Brussel – De Europese Commissie staat SPC Sunflower Plastic Compound en Cargill het oprichten van de joint venture Golden Compound toe.

Golden Compound is opgericht voor het produceren en verkopen van plastic samenstellingen uit zonnebloemproduct. SPC ontwikkelt en vermarkt processen en technologieën voor het produceren van biologische materialen. Cargill geldt als één van de grootste agriconcerns wereldwijd.
De nieuwe onderneming zal actief zijn in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en maakt gebruik van technologie van SPC. Het oprichten van de joint venture is wat de EU betreft geen probleem omdat Golden compound "geen, of alleen verwaarloosbare huidige of geplande activiteiten binnen het territorium van de Europese Economische Ruimte.

Of registreer je om te kunnen reageren.