Home

Nieuws 3995 x bekeken 5 reacties

Inloggen op mijn.rvo.nl verandert

Den Haag – Vanaf 1 juli kunnen ondernemers niet meer inloggen op mijn.rvo.nl met de huidige gebruikerscode en wachtwoord. Dit meldt uitvoeringsorganisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Straks kunnen boeren alleen inloggen via eHerkenning. Particulieren kunnen dan alleen inloggen met hun DigiD.

eHerkenning is de digitale toegangssleutel voor ondernemers. Straks kan alleen hiermee ingelogd worden op computersystemen van de rijksoverheid, gemeenten en provincies. Denk hierbij aan een vergunningsaanvraag in het Omgevingsloket voor her- of nieuwbouw van een schuur. Agrariërs kunnen volgend jaar ook alleen de 'meitelling' doen met de nieuwe toegangscode. eHerkenning vervangt dus de meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden die nu nodig zijn om in te loggen bij de verschillende overheden.

Het aanschaffen van een eHerkenningsmiddel doet u bij een erkende aanbieder. Meer informatie hierover is te vinden via www.rvo.nl/digitaal-indienen.

Laatste reacties

 • boerbarg

  vuile flikkers jaarlijkse kosten eherkenning tussen de 20 en 30 euro

 • bankivahoen

  Veranderen , veranderen en nog eens veranderen , niets maar dan ook niets kan eens enkele jaren hetzelfde blijven. Net nu iedereen een beetje thuis is in de materie gaat alles weer op de schop! Ook over 2-3 jaar zal het WEER anders moeten !
  Zie je hoe ze het gepeupel wantrouwen ! Het komt zover dat je voordat je in de toekomst dataverkeer uitwisselt je telkens nog een bloed- en urinemonster moet geven of je dna wel matcht ! Met het stemmen gaat het dezelfde richting uit , gister geen paspoort van mijn ega bij , wel een machtiging , toch geen toestemming om te stemmen. Dat was dus de laatste keer dat ik ga stemmen.

 • Broes

  B en b; jullie praten wel anders als je identiteit gestolen is.
  Is de overheid eens zorgvuldig, is het weer niet goed.
  En het is nog steeds fijn dat je geen postzegels meer hoeft te plakken.

 • mtstimmermans1

  als je nou weer alles op papier invult, zullen ze dit dan niet veranderen...

 • zon

  Het ernstige hieraan is dat je gedwongen kosten moet maken,je kunt niet anders en de aanbieders van e-herkenning weten dat ook en ga er maar vanuit dat ze dat uitbuiten.
  En dit is niet het enigste wat de afgelopen tijden duurder is geworden bij overheid,semi overheid.
  Zie gemeenten, waterschappen, NVWA.
  Misbruik maken van hun macht.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.