Home

Nieuws 2774 x bekeken

Ook Boer Zoekt Vrouw editie Internationaal best bekeken

Hilversum – Boer Zoekt Vrouw Internationaal was zondagavond het best bekeken programma op de Nederlandse tv. Ruim 3,1 miljoen kijkers zaten voor de buis voor de aftrap van de internationale editie van het programma van de KRO.

 

Ter vergelijking: de eerste aflevering van het laatste reguliere seizoen van het programma – met partnerzoekende boeren in Nederland – trok een jaar geleden 3,5 miljoen kijkers. Het was meestal het best bekeken programma op de zondagavond en versloeg daarmee het 8 Uur Journaal en Studio Sport. Ook de internationale editie blijkt met 3,1 miljoen dus populair.

Presentatrice Yvon Jaspers stelde zondag vijf vrijgezelle boeren voor: Wim (52), manager van een gemengd bedrijf in Tanzania; Aletta (43),  geitenhouder op Bonaire; Jos (24), melkveehouder in Frankrijk; Jan (28), vleeskuikenhouder in Canada en Johan (48), melkveehouder in Denemarken. Wie een relatie met een deelnemer ziet zitten, werd opgeroepen binnen twee weken een brief te schrijven.  Zondag 15 september is er een videochat met de boeren op tv, waarna het programma op 8 december verder gaat.

Boerderij Vandaag

Of registreer je om te kunnen reageren.