Home

Nieuws 549 x bekeken 1 reactie

Flevoland schiet geld voor aan stichting

Lelystad - De provincie Flevoland schiet 50.000 euro voor aan de Stichting Biologische Landbouw.

De stichting heeft het geld tegoed van het betaalorgaan van de Dienst Landelijk Gebied (DLG) ten behoeve van de uitvoering van projecten in het kader van het meerjarenprogramma voor de plattelandsontwikkeling.

Volgens de provincie is sprake van een discussie over de te hanteren uurtarieven. Om die reden wil DLG nog niet tot uitbetaling van het geld overgaan. De provincie wil voorkomen dat de stichting in financiële problemen komt en geeft zelf een voorschot. Als DLG uitbetaalt, krijgt de provincie het geld terug.

Eén reactie

  • ...............

    als het verhaal klopt gaan alle knippen open.

Of registreer je om te kunnen reageren.