Home

Nieuws 767 x bekeken 3 reacties

Bont voor Dieren komt met lijst bontverkopers

Amsterdam – Bont voor Dieren heeft een lijst gemaakt met bedrijven die bont verkopen. De 'Te Bontlijst' is samengesteld omdat Nederlandse bedrijven, waaronder Gaastra en Nickelson, ondanks de uitgebreide voorlichting die Bont voor Dieren hen heeft gegeven, toch doorgaan met de verkoop van bont.

Zolang de bedrijven op de 'Te Bontlijst' echt bont blijven verkopen, roept Bont voor Dieren consumenten op om deze bedrijven te boycotten. Groupon, Kleertjes en Perry Sport kozen al voor een bontvrij beleid na publieke druk van Bont voor Dieren en zijn achterban.

Laatste reacties

 • trekker123

  Valt nog mee dat ze niet oproepen om via Twitter of aanverwante moderniteit een massale actie op te zetten om de winkel te plunderen.

 • Hemink

  Grote kans dat de dierenwelzijns gekkies die deze club aanhangen dat zelf nog wel gaan organiseren. Bij hun heiligt het doel immers altijd de middelen, dus liever een bedrijf kapot maken, dan mensen hun eigen keuzes laten maken. Want zelf beslissen of je bont draagt, vlees eet, dieren houdt, etc. dat kan natuurlijk niet, dat maken hun wel voor je uit.

 • J@gertje

  Waar kan ik die lijst van bontverkopers krijgen?
  Ik ben nog opzoek naar een mooie bontjas van wolf of vos.
  Met zo'n lijst hoef ik niet alle winkels af te lopen maar kan ik doelgericht op zoek.

Of registreer je om te kunnen reageren.