Home

Nieuws 1105 x bekeken

Atsma voorgedragen voor nieuwe periode PVV

Zoetermeer - Het PVV-bestuur heeft de huidige voorzitter Joop Atsma unaniem voorgedragen voor de nieuwe zittingsperiode, die vanaf 1 januari 2014 ingaat.

Atsma zal vanaf 1 januari het voorzitterschap voor twee dagen per week invullen. Op het ogenblik beslaat Atsma's voorzitterschap vier dagen per week. Zoals bekend, wordt het productschap opgeheven en zal het overgrote deel van de taken van het PVV aan het eind van het jaar overgedragen zijn aan het ministerie van EZ en andere organisaties.

Atsma's taak volgend jaar zal zijn om de laatste taken en lopende zaken van het PVV goed in te vullen en af te wikkelen. De verwachting is dat het productschap in de tweede helft van 2014 definitief verleden tijd zal zijn, als de betreffende intrekkingswet in werking is getreden.

Of registreer je om te kunnen reageren.