Home

Nieuws 2397 x bekeken 4 reacties

Tijdelijke heropening wolvenjacht in Zuid-Zweden

Stockholm - In een deel van Zuid-Zweden wordt de jacht op wolven tijdelijk toegelaten. Daarvoor is toestemming verleend door de rijksdienst natuurbeheer, nadat de afgelopen paar weken 23 schapen zijn gedood door wolven.

De dienst stelt vast dat er op korte termijn geen mogelijkheden zijn om het probleem op een andere manier op te lossen. Wel wordt onderstreept dat de wolf aan het terugkeren is naar het zuidelijke deel van het land en dat door de regering en parlement besloten is om hier niets tegen te doen. De jacht mag plaatsvinden in de periode van 21 augustus tot en met 11 september.

Laatste reacties

 • J@gertje

  Ik denk dat ik maar een reisje naar Zweden ga boeken om vast wat te oefenen.

 • ikkethuis

  j@agertje, van mij hoef je deze reis niet te maken en mag je in Nederland al oefenen als er zijn.

 • Drëke

  2 berichten op dezelfde dag, trek je conclusie en oordeel zelf, hiervoor hoef je niet op een universiteit gezeten te hebben om te oordelen wat er moet gebeuren.

 • cornelis 22

  Afknallen die zooi.

Of registreer je om te kunnen reageren.