Home

Nieuws 466 x bekeken

'Supermarktklant let meer op aanbiedingen'

Rotterdam - Door de voortwoekerende crisis nemen steeds meer Nederlanders maatregelen om hun bestedingen in de supermarkt terug te dringen. Ze gaan vaker af op aanbiedingen en zijn ook bereid om hiervoor meerdere supermarkten te bezoeken. Dat concludeert Deloitte in een vrijdag gepubliceerd onderzoek naar consumententrends in de supermarktbranche.

Vooral de folder wordt steeds belangrijker voor consumenten om te achterhalen waar ze voor aanbiedingen moeten zijn. Ruim 70 procent gebruikt nu de folder als oriëntatiemiddel. Vorig jaar was dit nog 66 procent. Inmiddels bezoekt 28 procent van de consumenten verschillende supermarkten vanwege aanbiedingen. Een jaar eerder was dit nog slechts 21 procent.

Of registreer je om te kunnen reageren.