Home

Nieuws 1681 x bekeken 3 reacties

Subsidie voor mestverwerking is open

Den Haag - Per 15 augustus is de subsidie 'investeringen in milieumaatregelen' opengesteld. Tot en met 16 september is het mogelijk een investeringsbijdrage te vragen voor mestverwerking, GPS en energiebesparende maatregelen.

De subsidie kan worden aangevraagd door ondernemers in de landbouw die nog niet eerder een bijdrage hebben gekregen. Het is mogelijk om voor zeven categorieën een subsidie aan te vragen. Deze categorieën zijn: mestbewerking en -verwerking, precisielandbouw, mestsilo's, hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en waterkwantiteit.

De subsidie mag alleen worden aangevraagd voor investering in Nederland. De subsidie wordt toegekend op basis van loting.

Laatste reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.