Home

Nieuws 600 x bekeken

Kropff en Breukink blijven in Wageningen

Wageningen - De bestuurders Martin Kropff en Thijs Breukink zijn herbenoemd als lid van de Raad van Bestuur van Wageningen Universiteit en Researchcentrum.

Kropff en Breukink vormen samen met  bestuuursvoorzitter Aalt Dijkhuizen de leiding van het onderwijs- en onderzoeksinstituut in Wageningen.

Beide bestuurders maken sinds 2005 deel uit van het bestuur van Wageningen UR. Hun derde termijn begint op 1 oktober. De herbenoeming van Dijkhuizen komt in het volgend voorjaar aan de orde. Diens (derde) termijn loopt op 1 maart af. Dijkhuizen trad in functie op 1 maart 2002.

Bij de herbenoeming van Kropff en Breukink is afgesproken dat hun salaris in lijn wordt gebracht met de Balkenendenorm. De Wageningse bestuurders stonden de afgelopen jaren hoog in de ranglijsten van best betaalde onderwijsbestuurders. Dijkhuizen voert die ranglijst aan.

Of registreer je om te kunnen reageren.