Home

Nieuws 4296 x bekeken 12 reacties

Trekker niet geschikt voor ramkraak

Amerongen – Een gestolen Case-trekker bleek niet geschikt voor een ramkraak in Amerongen. In de nacht van zondag op maandag werd een poging gedaan tot een ramkraak bij een Jumbo-supermarkt.

Dit mislukte omdat de trekker strandde voor de betonnen paaltjes voor de supermarkt. De mannen hadden het gemunt op een pinautomaat van ING in het pand. De mannen sloegen vervolgens een ruit in om toch de supermarkt binnen te komen. Het lijkt erop dat ze niets buit hebben gemaakt, meldt RTV Utrecht. De dieven vluchtten met een busje om later over te stappen in een auto. Bij een achtervolging over snelweg A12 raakte de politie de daders kwijt.

Laatste reacties

 • boer drenth

  sukkels

 • daan1908

  De nederlandse politie kan beter geen achtervolging beginnen omdat met het huidige wagenpark alleen opgevoerde bromfietsen en bejaarden op e-bikes bijgehouden kunnen worden . Het is gewoon lachwekkend hoe de politie iedere keer weer te kijk wordt gezet . Moet je in Duitsland of Engeland zien komen ze met BMW 5 of iets dergelijks achter je aan , nou dan is het feest voor die gasten zo voorbij !

 • biertje

  Het probleem is niet de auto van de politie maar de man in de auto die bang is als hij te dicht bij de dieven komt ze misschien gaan schieten en dan zou hij wel eens geraakt kunnen worden.

 • l coumans

  ik wordt nu wel heel erg nieuwsgierig naar het trekkermerk en type toch geen gazon maaier of een fendt

 • abtje

  Lees de eerste zin:-)

 • trijnie

  En er is meer verkeer op de weg dan alleen die dieven en de politie....

 • l coumans

  sorry abtje ik was het bericht al bij vele andere tegen gekomen , en heb het hier maar half meer gelezen.

 • sjang

  Tja Case ..... Was het een John Deere of Fendt geweest, was het ze misschien wel gelukt :-)

 • abtje

  @Coumans Hoef je je excuus niet voor aan te bieden, is gewoon leuk en even wat minder serieus, moet kunnen toch?
  @Sjang Wat was dan wel gelukt? Om de trekker kreupel te rijden op het paaltje?

 • jan van den broek

  Het is toch droevig dat de politie in een achtervolging met hulp van mobiele Phone s geen collegae kunnen oproepen ,om hun' behulpzaam te zijn
  Wel zijn betonnen paaltjes een op stakel .Zorg dat deze er komen,ondanks dat dit architectonisch niet verantwoord is. Dan behoeven onze dienders niemand te achter volgen alweer een probleem opgelost. P.S oude spoorrails 180 de grond in en ruim 1.20 boven de verharding en dan om de 70 cm kruislinks .ook een oplossing . Zorgen dat ze er met een mini graver niet uitgetrokken kunnen worden. Wordt dit niets plaats dan een Pin automaat midden op een markt .makkelijk voor de pinners, en zeer eenvoudig voor een ram kraak.
  Echter paltjes rondom en opgelost.

  .

 • l coumans

  de trekker opzich is ook niet zo belangrijk abtje het is het gewicht van da handtas die ervoor op hangt die de ramkraak tot een goed einde brengt.

 • koestal

  het is niet meer lekker op de trekker

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.