Home

Nieuws 908 x bekeken 1 reactie

Ook onderzoek naar Chinese activiteiten Tetra Pak

Peking - De Chinese autoriteiten onderzoeken, naast de activiteiten van buitenlandse babyvoedingproducenten, ook de activiteiten van de Zwitserse Tetra Pak Group op de Chinese markt. Dat meldt persbureau Bloomberg.

Tetra Pak produceert naast verpakkingsmateriaal ook voedselverwerkingslijnen en ontwerpt en onderhoudt complete vulmachines.

De Chinezen onderzoeken of de prijzen van het importproduct niet illegaal worden afgestemd en of er sprake is van monopolyposities. China lijkt haar toezicht op de activiteiten van buitenlandse bedrijven in 's werelds tweede grootste economie steeds verder te verhogen.

Eén reactie

  • jb78

    is tetra pak niet een zweeds bedrijf?

Of registreer je om te kunnen reageren.