Home

Nieuws 1857 x bekeken 3 reacties

Twee zussen in Margraten doodgereden

Margraten - Twee zussen van 85 en 88 jaar uit Margraten (Limburg) zijn woensdag in hun woonplaats om het leven gekomen door een verkeersongeval.

Toen de voetgangsters rond 17.00 uur de Rijksweg overstaken, werden ze aangereden door een trekker met een grasmaaier ervoor.

Dat heeft de politie gemeld. De trekker werd bestuurd door een 43-jarige man uit Echt. De politie is nog bezig met het onderzoek naar de aanrijding.

Laatste reacties

 • trijnie

  Dit kan iedere bestuurder van een voertuig overkomen en het is verschrikkelijk voor beide partijen.
  Daarom is het belangrijk dat en de bestuurders kundig zijn om met het materiaal om te gaan. Waarschijnlijk was het in dit geval wel maar met de jongeren zal dit niet altijd zijn. Ook is het mijns inzien beter als het oudere materiaal een apk krijgt. Jammer van de centen maar als er dan wat aan de knikker is dan ben je toch gerust er.

 • trekker123

  Triest wanneer zo'n ongeluk gebeurt en allicht moet alles in het werk worden gesteld om ongelukken zoveel mogelijk te voorkomen. Maar hoewel de toedracht nog niet is bekend gemaakt verwacht ik niet dat dit niet zou zijn gebeurd als de trekker APK gekeurd zou zijn geweest. Zou het niet zijn gebeurd als daar op dat moment een auto had gereden met 45 kilometer per uur?

 • trijnie

  Trekker, helemaal gelijk maar als ik zie wat voor schroot aan oude trekkers en zelf in elkaar geknutselde aanhangers hier op de weg rijden..... nu dan hou ik mijn hart vast. Soms volstaat een arm als richtingaanwijzer. En dan moeten er nog beesten in die brakke aanhangertjes vervoerd worden ook.
  Daarbij gooien die ouwe trekkers een walm uit, dat kan echt niet meer.

Of registreer je om te kunnen reageren.