Home

Nieuws 746 x bekeken

Het HooiHuys beste B&B van Nederland

Woerden - Bed & Breakfast Het HooiHuys in het Utrechtse Woerden is uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2013.

De winnaar behaalde het afgelopen jaar de hoogste scores in het Nederlandse B&B-classificatiesysteem en werd daarnaast uitstekend beoordeeld door gasten. De jaarlijkse verkiezing van het Beste B&B is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

Het HooiHuys is landelijk gelegen in het Groene Hart. Het privé-gastenverblijf is ingericht in een bijgebouw achter de historische kaasboerderij van eigenaren Eric en Saskia Aerts. "Rust, ruimte en gastvrijheid gaan hier hand in hand met luxe, design en comfort, wat door gasten wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9,4 op B&B-site Bedandbreakfast.nl", zegt Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Het HooiHuys wint in de categorie van accommodaties met vijf tulpen: de hoogste kwaliteitscategorie. Op de tweede plaats in deze categorie staat B&B Hamshorst in het Overijsselse De Lutte, vorig jaar verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland. De derde plaats is voor het appartement B&B Buinerstee in het Drentse Buinerveen.

Of registreer je om te kunnen reageren.