Home

Nieuws 1059 x bekeken 2 reacties

Landmarkt-oprichter vertrokken

Amsterdam - Harm Jan van Dijk is begin mei vertrokken bij Landmarkt. Van Dijk is de bedenker en oprichter van de formule, gebaseerd op Spaanse overdekte markten, die consumenten gezonde en boeren beter betaalde producten beloofde.

Van Dijk wordt opgevolgd door commercieel manager Thijs van Banning. Van Dijk werd vorig jaar uitgeroepen tot Versmarketeer van het jaar. Landmarkt opende in april 2011 een vestiging in een voormalig tuincentrum in Schellingwoude, in Amsterdam-Noord. Een tweede vestiging in Apeldoorn ging binnen een halfjaar failliet. De Amsterdamse winkel is gered door een investeerder.

Laatste reacties

  • koestal

    is dit nu een succes ?

  • wijntje41

    Een directeur en een commercieel manager en dat allemaal voor een winkel ?

Of registreer je om te kunnen reageren.