Home

Nieuws 1035 x bekeken 1 reactie

Debat gewasbescherming uitgesteld

Den Haag – De Tweede Kamer spreekt naar verwachting volgende week over de gewasbeschermingsmiddelenwet, in plaats van deze week.

Een debat dat -vrij onverwacht- voor donderdagavond stond gepland is op verzoek van staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu uitgesteld omdat ze te weinig voorbereidingstijd heeft gehad.  Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg vreesde het debat niet meer voor het zomerreces te kunnen inplannen, vanwege de volle Kameragenda. Hier komt mogelijk toch een oplossing voor, zo blijkt donderdagmiddag.

Tweede Kamerleden reageren kribbig over de gang van zaken, maar stemmen uiteindelijk in met het voorstel van Mansveld om het debat op een later tijdstip te behandelen.  Bij de behandeling is enige spoed vereist, omdat de verordening in september 2013 van kracht moet worden.

Eén reactie

  • abtje

    Geen enkel probleem, als wij de BTW te laat indienen of overmaken zijn ze ook zeer coulant, hahaha.
    Of de meitelling te laat heeft ook geen gevolgen, oh nee, alleen die miepen en pipo's in de politiek mogen dat.

Of registreer je om te kunnen reageren.