Home

Nieuws 383 x bekeken

Yokogawa en KBR samen in kunstmestmarkt

Amersfoort - Yokogawa Electric en KBR gaan samen een automatiseringspakket voor de kunstmestindustrie ontwikkelen. Het pakket gaat deel uitmaken van KBR’s oplossingen op het gebied van ammoniakprocestechnologie.

Het pakket combineert de expertise van KBR op het gebied van ammoniaprocessen met Yokogawa’s kennis van procesbesturingssystemen.
KBR is een Amerikaanse onderneming en Yokogawa komt uit Japan. Het Europese hoofdkantoor van Yokogawa wordt geleid vanuit Amersfoort. Het resultaat van de samenwerking is een stroomlijning van werkprocessen, standaardisatie van configuraties en vereenvoudiging van productinterfaces, aldus de bedrijven.  
“Deze samenwerking past in KBR Technology’s groeistrategie voor de kunstmestdivisie”, aldus John Derbyshire, president van KBR Technology. “Wij zijn blij dat Yokogawa partner wordt van KBR en verheugen ons op de mogelijkheden om het kunstmestpakket bij nieuwe en tal van bestaande faciliteiten in te zetten.”

Of registreer je om te kunnen reageren.