Home

Nieuws 3688 x bekeken

Nieuwe website agrarisch vastgoed

Lelystad – VastgoedPRO heeft een nieuwe site voor agrarisch vastgoed gelanceerd. De site www.vastgoedvanhetland.nl is voor iedere makelaar of rentmeester die agrarisch vastgoed wil presenteren beschikbaar.

VastgoedPRO, de Nederlandse beroepsvereniging voor makelaars en taxateurs, heeft de ambitie om van de site de grootste site te maken in zijn categorie. Op de site kan gezocht worden op 21 specifieke typen agrarische bedrijven. Per gevonden object kunnen vervolgens verschillende soorten ‘bijgebouwen’ apart gepresenteerd worden, inclusief foto’s en kenmerken. Dat kan gaan om objecten zoals een schuur voor opslag van materiaal, technische installaties of een specifiek type stal.

Het plaatsen van objecten op ‘Vastgoed van het land’ is tot het einde van 2013 gratis. Dit geldt voor objecten die te koop, te huur of ter pacht worden aangeboden of gezocht. Uitsluitend makelaars, rentmeesters en andere professionals in vastgoed mogen hun aanbod via de site presenteren.

De hoofdactiviteit van de site is gericht op agrarische bedrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid om landelijk gelegen woningen te presenteren. Ook voor deze objecten is er de mogelijkheid om alle bijgebouwen te tonen. Hierbij gaat het vaak om een garage, paardenstal of gastenverblijf.

Of registreer je om te kunnen reageren.