Home

Nieuws 598 x bekeken 2 reacties

Kamer heeft geen moeite met subsidie Grüne Woche

Den Haag - Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer heeft geen problemen met de jaarlijkse bijdrage van het kabinet aan de Nederlandse presentatie op de Grüne Woche.

Een motie van Esther Ouwehand (PvdD), die oproept tot stopzetting van deze subsidie, kreeg enkel steun van haar eigen partij. Doorgaans besteedt het ministerie van Economische Zaken jaarlijks zo’n 800.000 euro aan de voedselbeurs in Berlijn. Omdat Nederland afgelopen januari partnerland was, bedroeg het budget nu 1,2 miljoen. Hiervan werden ook optredens van onder meer Frans Bauer en Jim Bakkum betaald.

Laatste reacties

  • aarthamstra1

    Hebben ze de balkenelende weer in een nieuw jasje gestoken.Tonnetje meer of minder maakt niet uit.

  • Matthijs Verhagen

    Zie het in verhouding zou ik zeggen. Wanneer je jaarlijks voor 60 miljard euro, of meer, aan goederen naar Duitsland exporteert dan maakt een tonnetje meer of minder voor wat relatiebeheer inderdaad niets uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.