Home

Nieuws 556 x bekeken 1 reactie

Mogelijk 800 Gelderse besluiten niet rechtsgeldig

Arnhem - 800 besluiten die de provincie Gelderland heeft genomen zijn mogelijk niet rechtsgeldig. Dat zegt de provincie naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State.

De provincie bekijkt nu wat de gevolgen zijn van de uitspraak voor de genomen besluiten. Het gaat onder meer om milieuvergunningen. Volgens de Raad van State heeft de provincie van oktober 211 tot en met september 2012 niet voldaan aan de vereisten voor publicatie van besluiten. De provincie heeft de fout in 2012 met terugwerkende kracht hersteld, maar volgens de rechter mag dat niet.
Een woordvoerder van de provincie zegt dat de besluiten en de eventuele gevolgen worden geïnventariseerd. Het is wellicht mogelijk dat tegen de besluiten alsnog bezwaar of beroep kan worden aangetekend, ook al is de officiële termijn daarvoor al verstreken.

Eén reactie

  • boelenham

    U dient de wet te kennen oreerde ambtenaar Vosgezang van afdeling handhaving van prv. Gelderland vorig jaar, toen hij ontdekte dat wij geen natuurbeschermingsvergunning hadden ,nadat hij liegend en bedriegend poogde binnen te treden in onze privésfeer voor een gesprek aan de keukentafel
    Wat zal hij nu zeggen tegen zijn baas ???????????????????? U dien de wet te kennen , of zal hij laffig z,n mond houden

Of registreer je om te kunnen reageren.