Home

Nieuws 1100 x bekeken 3 reacties

Dijksma: etikettering halalvlees is zaak van Europa

Den Haag - Staatssecretaris Sharon Dijksma (landbouw) is vooralsnog niet van plan met nationale wetgeving over de etikettering van vlees van onbedwelmd geslachte dieren te komen. Zij wil Europese voorstellen afwachten, zo schrijft zij in een brief aan de Tweede Kamer.

PVV’er Dion Graus had aangedrongen op wetgeving, omdat hij het onverteerbaar vindt dat halalvlees in voorkomende gevallen als gangbaar vlees wordt verkocht. Volgens Dijksma wordt in Brussel gewerkt aan voorstellen voor etikettering Zij zal de Europese Commissie binnenkort tot haast manen.

Laatste reacties

  • Bison

    Is toch niet zo moeilijk om er met dikke rode letters..MARTELVLEES..op het etiket te zetten.

  • Tomtom1912

    Je moet dijkstra halal slachten

  • roovershof

    Groot gelijk Sharon, anders raakt je leider milieuactivist Samson veel te veel stemmen kwijt en dat mag niet

Of registreer je om te kunnen reageren.