Home

Nieuws 1234 x bekeken

Britten vinden weer paardenvlees in 'Iglo'-maaltijden

Londen - De Britten hebben opnieuw paardenvlees ontdekt in diepvriesmaaltijden. In twee gevallen gaat het om producten van Birds Eye dat in ons land werkt als Iglo. Het gaat daarbij om spaghetti bolognese en lasagne van Birds Eye en verder om een kebab-product van het Britse Brakes en een vleesgerecht van restaurantketen Taco Bell's.

De vondsten zijn aan het licht gekomen tijdens de aanhoudende testen van rundvleesproducten naar aanleiding van het paardenvlees schandaal. Alle andere producten in deze ronde van 1.737 testen kwamen als 'schoon' uit de controle. ''Het goede nieuws is dat bij alle onderzoeken niet meer dan één procent van de voedingsmiddelen paardenvlees bleek te bevatten'', aldus de winkeliersvereniging British Retail Consortium.

Of registreer je om te kunnen reageren.