Home

Nieuws 563 x bekeken

AB Werkt en AB Zeeland willen fuseren

Goes - AB Werkt en AB Zeeland onderzoeken de mogelijkheid tot fusie. Beide coöperatieve personeelsvoorzieners zien synergie in hun activiteiten.

Door de bundeling willen ze een sterke regionale speler worden op het gebied van arbeid in agro, food en industrie. De fusie moet voor 1 juli rond zijn.

Een fusiecommissie bekijkt welke stappen nodig zijn om tot een nieuwe organisatie te komen. Beide organisaties zijn zowel in de agrarische sector en aanverwachte bedrijfstakken actief. De fusie zal geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid. AB Werkt telt vier kantoren: drie in Limburg en een in het Brabantse Veghel. De coöperatie telt 1.200 leden en had in 2012 een omzet van bijna 50 miljoen euro. Coöperatie AB Zeeland heeft een kantoor in Goes en heeft ruim 750 leden. De omzet in 2012 was bijna 10 miljoen euro

Of registreer je om te kunnen reageren.