Home

Nieuws 636 x bekeken laatste update:20 jun 2014

Ruim de helft natuursubsidie uitgekeerd

Den Haag - Ruim de helft (17,5 miljoen euro) van de subsidie Natuur- en landschapsbeheer (SNL) is door uitvoeringsorganisatie Dienst Regelingen (DR) inmiddels uitgekeerd. Het betreft een betaling voor het beheerjaar 2012, inclusief vergoeding voor last minute beheer en ruige mest. Dit maakt het agentschap DR bekend.

Voor 28 februari heeft 65% het geld op de rekening staan. Voor 31 maart is dat 80% en voor 30 april 95%. DR laat weten dat op 15 mei alle goedgekeurde betaalverzoeken 2012 zijn afgerond.

Aanvragers kunnen via hun persoonlijke dossier ‘Mijn dossier’ op mijn.rvo.nl de voortgang zien van de aanvraag. Tevens is zichtbaar of het betaalverzoek is ontvangen en compleet is, of het verzoek al beoordeeld is en of de beslissing op het betaalverzoek per post is verstuurd.

Of registreer je om te kunnen reageren.