Home

Nieuws 716 x bekeken 1 reactie

Kamer wil 'andere invulling' polder Rhoon

Den Haag - De Tweede Kamer streeft naar een andere invulling van de natuurplannen in de polder van Rhoon.

Een motie met die strekking is dinsdag aangenomen. Vijftien boeren in het gebieden dreigen het veld te moeten ruimen voor de aanleg van natte natuur. Het parlement wil nu dat die plannen worden aangepast. Op welke wijze maakt de motie niet duidelijk. In elk geval mag die andere invulling niet botsen met bestaande afspraken over het nabijgelegen havengebied.

Eén reactie

 • Elevage

  ik ruik hier een beetje hedwige...............
  natte natuur, haven, boeren,landbouwgrond.

  kan dat gezeur nou eens eindelijk ophouden!!
  gewoon de landbouwgrond als landbouwgrond behouden, da's ook natuur!! Wat is er nou niet natuurlijk aan landbouwgrond? het groeit en bloeit, gaat mee met de seizoenen en iedereen die langs fietst of wandel kan er van mee genieten.
  Dat natte natuurgebied wordt natuurlijk een gesloten gedoe waar je alleen om heen kan wandelen. Dus ik zeg: niet doen!

Of registreer je om te kunnen reageren.