Home

Nieuws 601 x bekeken 2 reacties

Animo groot voor agro- en foodstudies

Den Bosch - Bij de vier groene hogescholen staan dit jaar meer dan 10.000 studenten ingeschreven. Niet eerder melden zoveel HBO-studenten zich aan voor groene studies.

Groene HBO-opleidingen zijn sinds vijf jaar erg populair, meldden de Hogescholen. Alle instellingen geven aan nog meer studenten nodig te hebben die willen werken in de agro- en foodsector omdat het werkveld daarom vraagt.

In Nederland zijn vier groene hogescholen: HAS Hogeschool met vestigingen in Den Bosch en Venlo, Hogeschool Inholland met opleidingen in Delft en Amsterdam, Hogeschool Van Hall Larenstein met vestigingen in Leeuwarden, Velp en Wageningen en Vilentum Hogeschool met vestigingen in Dronten, Almere en Wageningen.

Laatste reacties

  • ...............

    Het zal wel niet de bedoeling zijn dat de studentjes later de stront in gaan. Die blijven liever met de laptop/Ipad achter de keukentafel, vertellen hoe het toch echt wel moet.

  • agratax2

    ..............8:04. Vrees jij een nieuwe golf aan -beleid makers-? Je zou wel eens heel dicht bij de waarheid kunnen zitten en daarmee komt de landbouw niet echt verder vooruit.

Of registreer je om te kunnen reageren.