Home

Nieuws 1695 x bekeken 5 reacties

Thieme, Schouw en Klaver relevant op Twitter

Den Haag – Marianne Thieme is de invloedrijkste twitteraar van de landbouwcommissie van de Tweede Kamer. Dat blijkt uit een berekening van onderzoeksbureau PeerReach in opdracht van de Volkskrant.

De voorvrouw van de Partij voor de Dieren staat op nummer 30 van een lijst met politici, journalisten en andere invloedrijke gebruikers van Twitter aan het Binnenhof. Andere portefeuillehouders landbouw in de top honderd zijn Gerard Schouw (D66, 63), Jesse Klaver (GL, 73) en Esther Ouwehand (PvdD, 87). Staatssecretaris Sharon Dijksma staat op plaats 75.

De ranglijst is gebaseerd op het aantal relevante volgers en het aantal relevante lijsten waar de twitteraar op staat. Tevens is gekeken naar de impact van verstuurde tweets. Op de lijst staan ook oud-politici, waaronder Ger Koopmans, Joop Atsma en Ad Koppejan (alle drie CDA). De eerste plaats wordt bezet door eindredacteur Jaap Jansen van het televisieprogramma Pauw en Witteman.

Laatste reacties

 • Zippie

  Ja en?
  Dat wil nog niet zeggen dat de inhoud van deze tweets ook maar enig gehalte heeft!

 • jordi 1455

  Het is bekent dat je met inhoudsloos geneuzel tegenwoordig meer bereikt dan dat je de waarheid vertelt.

 • new kids

  Ik wil ze niet als volgers, laat staan dat ik ze volg

 • Elevage

  als ze nou eens wat meer tijd besteden aan écht werken en wat minder aan geneuzel over dat wat ze doen, gaan doen, of zouden willen doen dan schieten we tenminste op.
  de wereld gaat aan digitalisering ten onder. Aandacht voor de persoon is er niet meer, alleen maar kastje kijken...............jammer

 • veldzicht

  Als ik dat mens zie of hoor beginnen m,n nekharen altijd
  overeind te staan.brrrr wat een dom gewouwel kan ze uitkramen
  met d,r zeemans pet of peentjes uniform op prinsjes dag.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.