Home

Nieuws 815 x bekeken 1 reactie

Website voor opties snel internet platteland

Brussel - Eurocommissaris Neelie Kroes van Digitale Agenda lanceert deze week een website waarop bewoners van het platteland kunnen zien hoe ze snel internet kunnen krijgen.

"Voor inwoners van het platteland is het aanvragen van een snelle breedband-internetverbinding niet altijd eenvoudig. Er is minder keus. In veel gevallen kan breedband via de satelliet een oplossing zijn, maar kennen consumenten de kleine aanbieders niet", zegt CDA-Europarlementariër Lambert van Nistelrooij. Hij vroeg de Eurocommissaris om de mogelijkheden voor snel internet op het platteland in kaart te brengen. Dat gebeurt nu.

Eén reactie

  • pietbos

    Kunt u de link van de site plaatsen?

Of registreer je om te kunnen reageren.