Home

Nieuws 1967 x bekeken laatste update:25 okt 2013

Dellaert van PPE naar CoMore

Zoetermeer – Secretaris Ben Dellaert van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) en van het Productschap Vee en Vlees (PVV) stapt per 1 januari over naar CoMore in Zeist. Hij wordt daar operationeel directeur en volgt Ron van Megen op die voor zich zelf begint.

CoMore is de holding waar onder meer de werkmaatschappijen CBD, CBS en Agrovision onder vallen. CBD is beheerder van de IKB-varkensregeling.

Dellaert blijft wel tot het eind toe betrokken bij de afbouw van productschappen. "Daarover zijn afspraken gemaakt."

Dellaert blijft in zijn nieuwe functie waarschijnlijk betrokken bij uitvoering van regelingen in de pluimveesector. De nieuwe stichtingen Ovoned, Pluimned en Avined, gaan een groot deel van de uitvoeringstaken van het PPE overnemen. Zij gaan waarschijnlijk personeel inhuren dat wordt ondergebracht bij CoMore.

Of registreer je om te kunnen reageren.