Home

Nieuws 1205 x bekeken 3 reacties

Directeur champignonbedrijf vrijgelaten

Venlo - De 51-jarige directeur van het grote Limburgse champignonbedrijf Prime Champ is donderdag vrijgelaten. Een 40-jarige medeverdachte werd dinsdag vrijgelaten.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie heeft dat donderdag gemeld.

De directeur werd maandag aangehouden op verdenking van uitbuiting van werkneemsters en valsheid in geschrifte. De andere verdachte, de 40-jarige man, zou hebben meegewerkt aan het manipuleren van de arbeidsuren van de Poolse werkneemsters. Eerder werden al drie leidinggevenden van het bedrijf opgepakt.

Prime Champ is al vaker in opspraak geweest. Het bedrijf stond vorige maand centraal in twee veelbesproken afleveringen van het televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde over wantoestanden in de champignonteelt.

In augustus zei Prime Champ zich niet te herkennen in de beschuldigingen van het Openbaar Ministerie.

Laatste reacties

 • happy 51

  ik ken de directeur in zijn gedachten' en de slimheid van zijn geest! jammer dat we nog steeds leven in een 'bananen republiek' maar ja wat wil je anders verwachten van een land dat standbeelden heeft staan in den haag van de grootste rovers allertijden!! onderzoek hoe de onzichbare macht orde wenst!!
  en aan ieder in dit land'wat niet in de wet staat mag!!!!!!!'dat is datgene wat de gevestigde orde doet..binnen hun eigen weten(onnozelheid) voelen ze zichzelf nogal slim...stakkers!!

 • happy 51

  heey happy51 ben je boos.....nee snap alleen niet dat zoveel intellect niets weet>>redactie schrijft dat mengvoederprijzen wel 10% omlaag kunnen aan het eind van het jaar!..deze vent kost 30--80.000 euro per jaar!! opzouten..ik kan wel denken dat het 30% omlaag kan..maar het probleem met denken is..dat het niets weet! maar ja hij/zij doet haar best..for god sake.alle informatie hier ..is niet wat er toe doet..wake up sleepers..dreamers!!!

 • pieterdejong

  Tendentieuse journalistiek wil niet zeggen dat deze automatisch gelijk hebben. In dit land ben je pas schuldig als je veroordeeld bent. Vakbonden zijn pissig als bepaalde werknemers niet lid zijn en pakken dan een gezonde sector aan, kijk maar naar transport en ga zo maar door. Ze zwengelen dan een discussie aan om hun doel te bereiken door alles op een hoop te vegen. Ik denk dat enige nuance gepast is

Of registreer je om te kunnen reageren.