Home

Nieuws 238 x bekeken

Topvrouw Bayer Cropscience stapt op

Leverkusen – Bestuursvoorzitter Sandra Peterson van Bayer Cropscience verlaat het bedrijf per 30 november 2012. Haar contract liep door tot de zomer van 2013 maar de raad van toezichthouders heeft op 13 september besloten een verzoek van Peterson al eerder op te stappen goedgekeurd.

Topman Marijn Dekkers van moederbedrijf Bayer zegt dat Peterson met haar ervaring en toewijding een significante bijdrage heeft geleverd aan de sterke zakelijke prestaties van Bayer Cropscience in de twee jaar dat ze leiding gaf aan de divisie. De Amerikaanse werkte voorheen onder meer bij voedingsgigant Nabisco en bij het farmaceutische concern Merch-Medco. Bayer Cropscience, dat vooral zaaigoed en gewasbeschermingsmiddelen maakt, blonk de laatste jaren uit in de jaarcijfers van Bayer.

Of registreer je om te kunnen reageren.