Home

Nieuws 838 x bekeken

Schuurbrand bij Swifterbant

Swifterbant – Op een akkerbouwbedrijf aan de Vuursteenweg bij Swifterbant is vanmiddag brand uitgebroken. Twee lege schuren die op de nominatie stonden om afgebroken te worden zijn afgebrand.

Een derde schuur vatte ook vlam maar deze heeft de brandweer kunnen blussen. Hierin stonden werktuigen en ander materiaal, wat verder geen schade heeft opgelopen. Om 14.15 waren nog vijf brandweerauto’s ter plaatse om een vierde schuur in de gaten te houden en werd daarom nog geen signaal afgegeven dat de brandweer de brand meester was.

Bij de vierde schuur is men bang dat het isolatiemateriaal aangetast is en alsnog zal gaan branden. De vlammen zijn inmiddels gedoofd, wat nog rest is een rookpluim die in de wijde omtrek te zien is. Het woonhuis op het erf loopt geen gevaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.