Home

Nieuws 1511 x bekeken

AgroTechniek Holland trapt af

De tweede editie van buitenbeurs AgroTechniek Holland start vandaag in Biddinghuizen. Tot en met zaterdag tonen importeurs en fabrikanten hun belangrijkste noviteiten op 20 hectare beursterrein.

Tijdens de opbouw troffen de standhouders, op een forse bui na, stralend weer. Ook tijdens de beursperiode zijn de voorspellingen goed. Mooi weer betekent ook dat boeren volop vooruit kunnen op het land. Toch verwacht beursmanager Willem Bierema niet dat de bezoekers om deze reden weg zullen blijven; “Het is mooi trekkend weer. Het graan is eraf, de maisoogst moet nog komen en bij andere teelten is de druk dankzij het mooie weer niet bijzonder hoog.  Omdat we niet uit een periode van regen komen en er voorlopig geen regen in het vooruitzicht is, zullen veel boeren tijd nemen voor een bezoek aan de beurs.”

Of registreer je om te kunnen reageren.