Home

Nieuws 1953 x bekeken 3 reacties

Graus gepresenteerd als dierenambassadeur van de PVV

Rotterdam - Dion Graus is tijdens de presentatie van de PVV kandidaten voorgesteld als de dierenambassadeur van de PVV. "Wat werd hij uitgelachen om zijn plan voor de dierenpolitie. Maar de linkse betweters hadden het bij het verkeerde eind: het telefoonnummer 144, red een dier werd een groot succes", zei Fleur Agema bij de introductie van de nummer 11 van de kandidatenlijst van de PVV. Graus wordt de dierenambassadeur van de PVV genoemd.

Wilders richtte zich in zijn toespraak vooral op Europa. Hij noemde de Europese Unie een ondemocratisch monster dat als een vampier Nederland langzaam leeg zuigt. "Ze bemoeien zich overal mee, de pensioenen, de arbeidsmarkt en zelfs moet onze eigen Hedwigepolder", zei Wilders. Ook ging hij de strijd aan met Rutte, die volgens Wilders altijd bereid is een blanco check te tekenen, en met 'kameraad' Roemer, vanwie Wilders verwacht dat hij na de gratis tomatenijsjes ook gratis geld gaat uitdelen.

De zaal was bij de presentatie van de PVV-kandidaten in Rotterdam lang niet vol. Zowel Wilders als Agema maakten excuses richting mensen die door de langdurige veiligheidsmaatregelen naar huis waren gegaan. Wilders zei te hopen dat hij in de toekomst gewoon zonder dreiging campagne kan voeren, net als de andere partijen.

Laatste reacties

 • agri2

  144 zorgt ervoor dat boeren een van een kwaal herstellende koe opstallen in plaats van buiten in de wei te laten lopen, zo gemakkelijk word er gebeld.

 • J@gertje

  Klopt helemaal agri2.
  Mijn buurman had een koe met melkziekte in de wei liggen die goed verzorgd werd.
  De dierenpolitie kwam met veel ophef want ze hadden van een 'deskundig' persoon te horen gekregen dat er een koe met een gebroken rug in de wei lag.
  De boer moest van de dierenpolitie ogenblikkelijk de veearts inschakelen anders kreeg hij een bekeuring.
  Door de bemoeizucht van deze 'deskundigen' blijven zieke koeien voortaan binnen.

  Groet,
  J@gertje

 • tuinvrouwtje

  weet je nu al wat voor figuren het voor het zeggen krijgen als ze de macht krijgen, mensen die graag macht hebben maar geen verstand van zaken hebben, wat voor enorme schade zal deze partij aanrichten als ze het echt voor het zeggen krijgen,

Of registreer je om te kunnen reageren.