Home

Nieuws 1818 x bekeken 3 reacties

AB Oost zegt toe grootste deel bedrijfsverzorgers in dienst te houden

Doetinchem – Deze week heeft de NVV en LTO Noord een gesproken met de directie van AB Oost over de voorgenomen reorganisatie. AB Oost heeft benadrukt dat het grootste deel van de bedrijfsverzorgers in dienst blijft. “Het gesprek is goed verlopen. We hebben het zelfde belang.”

Aanvankelijk gaf de directie aan geen tijd te hebben voor overleg met de belangenorganisaties. Deze week ontvingen zij als nog een uitnodiging. De gesprekken zijn positief verlopen, laten de voormannen van beide organisaties weten. Willy Wolfkamp van NVV: “We hebben onze zorgen geuit. AB Oost heeft toegezegd dat grootste deel van de agrarische bedrijfsverzorgen kunnen blijven.” De reorganisatie treft de medewerkers die onder de CVAB CAO vallen en niet de STAP en Payroll medewerkers.

Ook LTO Noord afdeling Salland laat weten dat de directie de noodzaak van de reorganisatie te heeft toegelicht. De belangenorganisatie heeft benadrukt de communicatie met de leden te verbeteren. AB Oost heeft toegezegd meer aandacht te willen besteden aan dit punt.

Laatste reacties

 • marco

  400 bedrijfsverzorgers, 200 kantoor en 125 personen in bedrijvenmarkt.

  makkelijk zeggen, grootste deel, als er 199 bedrijfsverzorgers uit gaan hebben ze nog het grootste deel overgehouden.

 • Jeroen123

  Ze willen er 300 uit hebben, zowel op kantoor als de medewerkers zelf

 • politiek

  Van de medewerker, direteur Heerink die dus bij zijn vertek een zeer vette bonus van meer als 1.000.000 euro meekrijgt hoor je nog niets of dit wel terecht is. Ik mag aannemen dat iemand gaat uitleggen dat het ,,klopt,, of ,,niet klopt,, bij AB Oost. Telkenmale wordt er kritisch over geoordeeld bij dergelijke regelingen en dan wordt het stil. Wat zeg het onderzoek hierover?

Of registreer je om te kunnen reageren.