Home

Nieuws 240 x bekeken

Oude, wijze boer nog niet gevonden

Hilversum - De EO heeft moeite met het vinden van een oude, wijze boer. Voor het derde seizoen van het televisieprogramma ‘Melk en Honing’ is verantwoordelijk producent SkyHigh TV in opdracht van de EO op zoek naar boerendochters en een oude, wijze boer.

Afgelopen tijd benaderde de producent al veel boerenfamilies en boerenbedrijven in Nederland, maar vooralsnog zonder het gehoopte succes. Boerendochters hebben zich voldoende aangemeld, maar de oude, wijze boer is nog niet gevonden. Het gaat om een vitale en actieve boer van tussen de tachtig en honderd jaar oud.

Mensen die zo iemand kennen in de familie, vrienden- of kennissenkring, worden door Sky High TV verzocht zich te melden.

Guido Kobessen

Of registreer je om te kunnen reageren.