Home

Nieuws 374 x bekeken

Omzet ABAB Accountants en Adviseurs omlaag

Tilburg – De omzet van accountancy en adviesbureau ABAB is in 2011 gekrompen van 58,2 naar 57,4 miljoen euro. Het sterk in de agrarische sector vertegenwoordigde bureau spreekt van moeilijke marktomstandigheden en verwacht ook voor 2012 krimp. Bedrijven verdienen door de crisis minder en stellen advies uit of bedingen een lagere prijs.

ABAB ziet voortgaande automatisering en verhoogde regeldruk als belangrijke tendensen die de omzet kunnen helpen. De vraag bij bestaande klanten is verminderd, aldus ABAB, dat probeert nieuwe klanten binnen te halen door de dienstverlening uit te breiden ook naar bijvoorbeeld pensioenadvisering.

ABAB is ontstaan uit de Noord-Brabantse Christelijke Boerenbond maar is al sinds de jaren ’80 ook buiten de sector actief. ABAB werkt met 17 vestigingen en 700 medewerkers.

Of registreer je om te kunnen reageren.