Home

Nieuws 436 x bekeken 2 reacties

Nederland bereid excessen bij uitbetaling GLB-gelden te voorkomen

Den Haag - Nederland wil meedenken om excessen van zeer hoge uitbetalingen van Europese landbouwsubsidies tegen te gaan.

Voorwaarde is wel dat het een juridisch houdbaar, rechtvaardig en niet te ingewikkeld administratief systeem wordt. Dat zegt staatssecretaris Henk Bleker van landbouw in een debat in de Tweede Kamer. Europees gezien is er niet veel belangstelling voor het aftoppen van de subsidiegelden, maar Nederland is wel bereid mee te werken om excessen tegen te gaan. In Nederland zijn er enkele ontvangers die zeer hoge bedragen ontvangen als het gaat om directe inkomenssteun.

Laatste reacties

  • jan1966

    Boven een ton met 50 % afromen

  • schoenmakers1

    hetzelde doen bij de bestuurders en zo

Of registreer je om te kunnen reageren.