Home

Nieuws 494 x bekeken

Buitenbeurs AgroTechniek Holland volgeboekt

Nieuwegein – AgroTechniek Holland is twee maanden voor aanvang volgeboekt. Volgens de organisatie zullen van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september op de buitenbeurs ruim 3.000 landbouwmachines van 450 merken worden gepresenteerd door 250 fabrikanten, importeurs en dealers.

De beurs van de Federatie Agrotechniek beslaat 180.000 vierkante meter op het terrein van Walibi in Biddinghuizen. Naast LTO Noord, Cumela en COM zijn dit jaar ook de organisatie voor jongere boeren, NAJK en de Rabobank als partners actief. Beursmanager Willem Bierema: “Naast de toonaangevende merken zijn er ook volop demonstraties van trekkerbehendigheid en een trekker demobaan waar bezoekers zelf kunnen proefrijden op de nieuwste trekkers.”

Of registreer je om te kunnen reageren.