Home

Nieuws 879 x bekeken 1 reactie

Boer blokkeert ballonvaarders

Zegveld - Een boze boer uit het Utrechtse Zegveld heeft zondagavond verhinderd dat ballonvaarders uit zijn weiland konden vertrekken. Hij blokkeerde met een trekker de uitgang van het erf.

De boer wilde pas vertrekken als de ballonvaarders hem honderd euro schadevergoeding voor de landing hadden betaald. Land- en tuinbouworganisatie LTO en de Ballonvaarders Organisatie hebben al jaren een afspraak dat ballonvaarders een vergoeding van 27,50 euro betalen als ze in een particulier weiland moeten landen. Maar de Zegveldse boer vond dat te weinig. De politie moest eraan te pas komen om de gemoederen te bedaren. De boer ging volgens de politie uiteindelijk akkoord met een vergoeding van vijftig euro.

Eén reactie

  • joannes

    En terecht! wie denken die ¨toeristen¨ wel dat ze zijn om een productie gebied als recreatie park te gebruiken. Geen mens die het in zijn hoofd haalt om een feestje te vieren op de productievloer op een Philips of een Akzo bedrijfs terrein!

Of registreer je om te kunnen reageren.