Home

Nieuws 477 x bekeken

Agrarische toeleveranciers Albert Heijn openen deuren

Zaandam – Circa 200 agrarische leveranciers van Albert Heijn openen in augustus hun deuren voor klanten van de supermarktketen. Dat heeft algemeen directeur Sander van der Laan aangekondigd in het personeelsblad Aha.

De actie is bedoeld om te laten zien dat Albert Heijn niet alleen op ranglijsten vaak hoog scoort als werkgever maar ook een goede relatie met agrariërs heeft en om bij klanten begrip te kweken voor producenten van Hollandse verse waar.

“De zomer staat voor mij ook in het teken van ‘vers’. De winkels liggen dan vol met heerlijke verse producten”, aldus Van der Laan, die in het artikel ook benadrukt dat Albert Heijn in België nog steeds groei zoekt. De keten verklaarde eind 2011 circa 50 franchisevestigingen na te streven.

De open dagen zijn op 18 en 19 augustus en 25 en 26 augustus, Bezoekers moeten zich vooraf opgeven, zodat de boeren in kwestie zichzelf kunnen voorbereiden.

 

Of registreer je om te kunnen reageren.